Trendyairplants, de start.

Gepubliceerd op 6 september 2022 om 18:06

Na 9 maanden terug te zijn begonnen met Trendyairplants.nl vind ik het tijd voor een eerste blog, laat ik eens hip doen zal ik maar zeggen 😉

Wat is alles snel gegaan en wat is het allemaal ontzettend leuk!

We gaan een klein jaar terug in de tijd.
Een heerlijk nazomer-biertje op het terras van Café de Wildeman in Santpoort.
We mijmerden wat over wat belangrijk is in het leven en hoe we de jaren tot aan ons pensioen zo mooi mogelijk in kunnen delen. Daarna begon het sprookje zich in een flinke stroomversnelling af te spelen. Niet veel later was onze eettafel niet alleen meer het toneel voor de dagelijkse maaltijd, maar meer nog voor allerlei creatieve probeersels met luchtplantjes.
Probeersels ja. De ontdekking van onze creatieve kant bevond zich nog in een prille fase en lang niet alle ideeën pakten dusdanig goed uit als in ons hoofd.
Al snel werden de creaties mooier, beter en werd dat wat we deden met enthousiasme ontvangen.

Na de échte start, nu 9 maanden terug, kan ik met trots schrijven dat het kindje echt geboren is.

Onze huis, tuin- en keukenschuur waar we net als zovelen onze fietsen en heel veel ondefinieerbare meuk in opsloegen hebben we omgetoverd tot een prachtige lichte werkplaats. ( zelf blijf ik het heel eigenwijs ons plantenatelier noemen )

Esther helpt me waar nodig, maar de plantjes is meer "mijn ding".  Met mijn werkgever heb ik een fantastische regeling getroffen waardoor ik meer uren in deze liefde kan stoppen, hoe mooi kan het zijn ?

Afgelopen maand zijn we er heerlijk met de kinderen tussenuit geweest naar Portugal, het land waar mijn fascinatie voor airplants ontstaan is.

 

Een mooie pauze, hoewel ik het niet nalaten kon goed om me heen te kijken en flink wat Tillandsia Aerenthos heb weten te bemachtigen.

Nu is het echte leven weer begonnen, laat deel 2 van dit avontuur maar komen !
Klaar om door te groeien, vele nieuwe creaties te maken en te delen en hopelijk veel mensen blij te maken met iets origineels.

Reactie plaatsen

Reacties

Wil
2 jaar geleden

Heel veel succes met de uit de hand gelopen hobby

Petra Brandenburg
2 jaar geleden

Wat een leuke blog om te lezen. Heel veel succes met jouw/jullie bedrijf. En ik vind het een heus plantenatelier. Juiste naam als je het mij vraagt.
Succes lieverds.

Jeanne de la Rambelje
2 jaar geleden

Leuk om jullie blog te lezen over de geboorte van creabea tillandsia 😉
Ik heb bij jullie ooit een grote bol gekocht in PT. Heb nog een paar plantjes over. Ze vonden de verhuizing niet zo leuk.
Hoop ze te kunnen behouden.
Heeel veel succes.
Hartelijke groetjes, Jaap en Jeanne
( voormalige eigenaren van Quinta da vida Serena)